detector.media
13.07.2015 18:45
14 липня – прес-показ документального фільму «Із Росії з готівкою» з Наталею Седлецькою
14 липня – прес-показ документального фільму «Із Росії з готівкою» з Наталею Седлецькою

14 липня о 19:00 у MediaHub (вул. Суворова, 4/6) відбудеться допрем'єрний прес-показ британського документального фільму «Із Росії з готівкою» (From Russia With Cash), де в якості репортерів під прикриттям взяли участь українці - автор та ведуча програми «Схеми. Корупція в деталях» Наталка Седлецька та фінансовий аналітик Центру протидії корупції Андрій Шуран.

 

Головну роль у фільмі виконує Роман Борисович - член наглядової ради Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального.

 

Документальний фільм знятий для британського телеканалу Channel 4. Режисер фільму - Ден Рід (Dan Reed).

 

Як писала «Детектор медіа», 8 липня стрічка вийшла в ефірі Channel 4 у Британії, а 16 липня о 21:50 її покаже «UA:Перший».

 

Для проведення журналістського експерименту Роман Борисович перевтілюється в російського корупціонера, що приїхав до Лондона купити елітну квартиру за вкрадені з бюджету гроші, Наталка Седлецька грає роль його дівчини, а Андрій Шуран - його фінансового консультанта.

 

За допомогою прихованих зйомок група фіксує, як провідні агенції з продажу нерухомості реагують на ідею допомогти російському корупціонеру відмити вкрадені гроші.

 

До показу відбудуться короткі виступи головних героїв фільму Наталки Седлецької та Андрія Шурана, після показу - Романа Борисовича (skype), який розповість про ефект, що його спричинив вихід стрічки у Великій Британії.

 

Хронометраж фільму: 50 хвилин.

 

Організатори прес-показу - Центр протидії корупції та «Радіо Свобода». Модератор - Тата Пеклун. Контакти для акредитації: +380676227112 , peklun@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY