detector.media
13.07.2015 18:38
Британський фільм-розслідування з Наталею Седлецькою вийде на «UA:Першому» 16 липня
Британський фільм-розслідування з Наталею Седлецькою вийде на «UA:Першому» 16 липня

Документальний фільм-розслідування виробництва британського телеканалу Channel 4 «Із Росії з готівкою» (From Russia With Cash), у виробництві якого була задіяна українська журналістка Наталя Седлецька, вийде в ефір телеканалу «UA:Перший» у цей четвер, 16 липня, о 21:50. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила пані Седлецька.

 

Нагадаємо, що британський режисер-документаліст Ден Рід у своєму фільмі викриває протиправні дії британських ріелторів, які продають елітну нерухомість у Лондоні російським чиновникам-корупціонерам. У проекті були задіяні російський бізнесмен Роман Борисович, представник київського Центру протидії корупції Андрій Шуран і автор і ведуча спільного проекту «Радіо Свобода» та «UA:Першого» «Схеми. Корупція в деталях» Наталя Седлецька, які видавали себе за високопосадовця-корупціонера з Росії та його свиту. Хронометраж фільму - 50 хвилин. Детальніше про проект пані Седлецька розповіла в інтерв'ю «Відеотеці».

 

8 липня стрічка вийшла в ефірі Channel 4 у Британії. Як писала «Детектор медіа», також планувався її показ на «UA:Першому».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY