detector.media
11.07.2015 18:08
Прем’єра «Лобстера» на Одеському міжнародному кінофестивалі пройшла з аншлагом та оваціями
Прем’єра «Лобстера» на Одеському міжнародному кінофестивалі пройшла з аншлагом та оваціями

11 липня на Одеському міжнародному кінофестивалі відбулася прем'єра стрічки «Лобстер» Йоргоса Лантімоса. Як передає кореспондент «Детектор медіа», показ фільмів викликав значну увагу глядачів, кінокритиків, журналістів.

 

Вже за півгодини до показу перед фестивальним палацом - Одеським академічним театром музичної комедії ім.  Михайла Водяного - вишикувалося дві черги. Таку увагу до фільму-призера Каннського кінофестивалю організатори кінофоруму й передбачали. Після показу у секції «Гала-прем'єри» стрічка демонструватиметься у секції «Фестиваль фестивалів» 15 липня.

 

Стрічка є не позбавленим образності драматургійним втіленням соціальної розвідки про самотність, кохання і пошуки форми сім'ї, приянятної для виживання у дещо схиблених реаліях картини. Ці викривлення - метафоричні втілення таких явищ, як шлюбні агенції, тренінги для пошуків партнера чи рекомендації психологів (або й психотерапевтів) на тему особистих стосунків. Щоби знайти свою половинку, головний герой стрічки долає чимало випробувань. Однак найголовніше з них шокує глядачів у залі. Детальніше про «Лобстера» читайте у серії блогів з ОМКФ починаючи з 12 липня.

 

 

 

Наадаємо, триватиме фестиваль до 19 липня.

 

«Детектор медіа»

Фото - кадр зістрічки 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY