detector.media
11.07.2015 11:42
Задля відродження кіностудії ім.Довженка проходять концерти просто неба
Задля відродження кіностудії ім.Довженка проходять концерти просто неба

У рамках суспільного мистецького проекту з відродження Національної кіностудії імені Олександра Довженка в Києві проходять концерти класичної музики просто неба. Про це повідомляється на сайті Мінстерства культури України.

 

Камерний «Вівальді-оркестр» в рамках проекту «Концерти природи» виконує відомі слухачам 4 концерти для скрипки з оркестром «Пори року» та інші твори Антоніо Вівальді на території кіностудії Довженка.

 

«"Концерти Природи" надзвичайно популярні в Європі, але в Україні - це перша спроба поєднати музику та природну атмосферу у центрі міста», - зазначають у Мінкультури.

 

Концерти відбуватимуться щочетверга впродовж липня. Перший концерт відбувся 9 липня, наступні заплановано на 16, 23 та 30 липня. 

 

«Під час концертів глядачі зможуть побачити унікальні костюми та ретро-автомобілі, спробувати страви, створені за рецептами кіностудії», - обіцяють організатори.

 

Адреса кіностудії: просп. Перемоги, 44. Початок концерту о 19.00.

 

Вартість квитка - 50 грн.

 

Нагадаємо, цього року фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST відбудеться на кіностудії ім. Довженка. Організатори заявили, що в деяких приміщеннях, які їм виділили, не працює електрика і наявні гори сміття, водночас адміністрація кіностудії не хоче йти на зустріч команді фестивалю.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY