detector.media
10.07.2015 14:57
Засновник і головред запорізької газети «Правда» Валерій Зотов залишає видання
Засновник і головред запорізької газети «Правда» Валерій Зотов залишає видання

Редактор запорізького тижневика «Прав.Да», що спеціалізувався на розслідуваннях, Валерій Зотов повідомив, що залишає газету. Про це він написав у своїй авторській колонці в останньому числі видання.

 

«Шановні читачі! Протягом дев'яти років мені пощастило бути засновником і головним редактором газети "Правда". Настав час, коли треба йти з рідного колективу. Прийміть слова вдячності за співпрацю, критику і порозуміння. Окрема подяка спонсорам, завдяки яким у такий нелегкий час тижневик працює. А журналістами нашого скромного видання, втім, як і більшості запорізьких ЗМІ, я пишався завжди. Впевнений, що і в подальшому улюблена "Правда" відповідатиме своїй назві», - написав пан Зотов.

 

У коментарі запорізькому виданню «Вся власть» пан Зотов зазначив, що йде з газети «Прав.Да» через нестачу часу, а також тому, що хоче дати можливість проявити себе молодим співробітникам редакції. «У газети великий інтелектуальний потенціал. Потрібно поглянути на неї по-новому, не втрачаючи суті видання, а там подивимося», - сказав він.

 

З початку року пан Зотов є не лише редактором, а й головою благодійного фонду «За Правду!». Джерела «Детектор медіа» припускають, що пан Зотов може балотуватися на цьогорічних місцевих виборах.

 

Валерій Зотов заснував запорізький тижневик «Прав.Да» у 2006 році. Перед тим, з 2004 по 2006 роки, працював у запорізькому виданні «Іскра». До того, з 2001 по 2003 роки працював заступником мера Запоріжжя Олександра Поляка. З 1978 року працював у правоохоронних органах, зокрема, з 1991 по 1998 роки очолював кримінальну міліцію Запоріжжя.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY