detector.media
08.07.2015 18:03
«Датагруп» і Eutelsat хочуть запустити в Україні супутникову платформу
«Датагруп» і Eutelsat хочуть запустити в Україні супутникову платформу

Компанія «Датагруп» спільно з міжнародним супутниковим оператором Eutelsat (Франція) збираються восени запустити в Україні спільний проект з надання різних послуг через супутник, у тому числі і супутникову DTH-платформу. Про це було оголошено на прес-конференції «Датагруп» 7 липня, повідомляє «Економічна правда».

 

Як уточнив генеральний директор «Датагруп» Максим Смілянець, проект передбачає продаж не тільки послуг інтернет-доступу, а й інших сервісів, телебачення - як варіант.

 

Нагадаємо, що найбільшою супутниковою платформою на сьогоднішній день в Україні є компанія «Віжн ТБ» (торгова марка Viasat).

 

Як писала «Детектор медіа», у травні супутникова платформа Xtra TV, що належала ISTIL Telecom Мохаммада Захура, припинила свою діяльність в Україні і передала права на торгову марку медіахолдингу «Медіа Група Україна» Ріната Ахметова. Наразі в пакеті Xtra TV залишилися тільки телеканали «Футбол 1» і «Футбол 2». Надалі медіагрупа розглядає можливість створення нового ліцензованого DTH-оператора, який надасть глядачам «доступ до найкращих українських і світових телеканалів через супутник».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY