detector.media
06.07.2015 15:49
До 8 серпня – подання заявок на освітню поїздку для журналістів до Польщі та Німеччини
До 8 серпня – подання заявок на освітню поїздку для журналістів до Польщі та Німеччини

10-19 жовтня організовується освітня поїздка істориків та журналістів до Кшижової (Польща), Дрезден і Берлін (Німеччина) «Перспективи загальноєвропейської культури пам'яті».

 

Дортмундський Міжнародний освітній центр (IBB Dortmund) надає можливість десяти молодим історикам і журналістам з Білорусі, Німеччини, Росії та України в ході освітньої поїздки детально ознайомитися з жахливими наслідками Другої світової війни та її історичним осмисленням. «Спільно ми хочемо з'ясувати, яку суспільну значимість має сьогодні історична пам'ять в різних країнах і які в них існують традиції і форми культури пам'яті. Як можуть історики та журналісти зі Східної та Західної Європи і далі на рівні громадянського суспільства працювати над проектом загальноєвропейської культури пам'яті?», - повідомляють організатори.

 

Учасники несуть витрати на проїзд від місця проживання до Мінська (Білорусь) і назад. Дортмундський МОЦ як організація, що здійснює проект, бере на себе всі інші витрати: розміщення, харчування, транспорт і всі пункти програми поїздки.

 

Подача заяв та відбір проводяться після публічного оголошення про відкритий конкурс. У програмі можуть взяти участь історики та журналісти (до 35 років). Участь аспірантів історичного факультету/факультету журналістики теж можлива.

 

Заяви на участь приймаються до 8 серпня.

 

Публічне оголошення, опис проекту, умови участі та посилання для заповнення формуляра заяви знаходяться на сайті Дортмундського Міжнародного освітнього центру (IBB Dortmund).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY