detector.media
04.07.2015 17:49
В АП опрацьовують депутатський запит стосовно призначення члена Нацради за квотою Президента
В АП опрацьовують депутатський запит стосовно призначення члена Нацради за квотою Президента

 

В Адміністрації Президента опрацьовують запит народного депутата Сергія Лещенка та інших парламентарів щодо призначення члена Національної ради з питань телебачення й радіомовлення. Про це йдеться у відповіді на його інформаційний запит, яку депутат опублікував на своїй сторінці у Facebook.

 

«Президентові України П. О. Порошенку в установленому порядку буде внесено відповідні пропозиції», - зазначається у відповіді на запит за підписом глави Адміністрації Президента України Бориса Ложкіна:

 

 

 

 

Нагадаємо, під час прес-конференції 5 червня  журналістка «Детектор медіа» поставила запитання Петру Порошенку щодо доукомплектації Нацради й можливості враховання рекомендацій медійних організацій щодо кандидатур Тараса Шевченка та Тетяни Котюжинської. Президент повідомив, що Національна рада буде доукомплектована найближчим часом.

 

Як відомо, зараз у Нацраді є одне вільне місце за квотою Президента, ще одне може звільнитися, коли один з дійсних членів Нацради піде за списком «Блока Петра Порошенка» до Верховної Ради.

 

«Детектор медіа»

Фото - Вікіпедія

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY