detector.media
02.07.2015 16:41
Кабмін змінив голову Держспецзв’язку, якій підпорядковується Концерн РРТ
Кабмін змінив голову Держспецзв’язку, якій підпорядковується Концерн РРТ

Володимир Звєрєв звільнений з посади голови Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації (Держспецзв'язку). Відповідне розпорядження Кабінету Міністрів України № 659-р від 1 липня оприлюднено на урядовому порталі.

 

Пана Звєрєва звільнено у зв'язку з переходом на іншу роботу, йдеться в документі.

 

Іншим розпорядженням № 660-р від 1 липня головою Держспецзв'язку призначений Леонід Євдоченко.

 

Дотепер пан Євдоченко очолював Український науково-дослідний інститут спеціальної техніки та судових експертиз СБУ, у минулому працював у Департаменті спеціального зв'язку та технічного захисту інформації Служби безпеки України.

 

Нагадаємо, що в підпорядкуванню Держспецзв'язку перебуває Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення (Концерн РРТ).

 

Нещодавно голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль розпорядився відключити об'єкти Луганської філії Концерну РРТ від електроенергії через «співпрацю з терористами», а також доручив підготувати звернення до Кабінету Міністрів з вимогою притягнути до відповідальності керівництво Адміністрації Держспецзв'язку і Концерну РРТ.

 

У відповідь Держспецзв'язку заявила, що виведення з ладу або відключення від енергопостачання об'єктів КРРТ в Луганській області призведе до певних негативних наслідків для телекомунікаційних мереж у регіоні і потребуватиме додаткових заходів для їх подолання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY