detector.media
02.07.2015 13:03
Сюжет ТСН використали в шоу Last Week Tonight with John Oliver на каналі HBO (ВІДЕО)
Сюжет ТСН використали в шоу Last Week Tonight with John Oliver на каналі HBO (ВІДЕО)

Сюжет ТСН телеканалу «1+1» про Межігір'я транслювався в ефірі американського телеканалу HBO. Про це повідомляє пресс-служба «1+1».

 

У випуск шоу Last Week Tonight with John Oliver за 29 червня увійшлов сюжет ТСН про Межигір'я від 23 червня. У ньому йдеться про приватний зоопарк екс-президента Віктора Януковича. Зокрема, журналісти розповіли, як відвідувачі Межигір'я реагують на інтерв'ю пана Януковича BBC та підтримують залишених екс-президентом-утікачем тварин. До речі, працівники зоопарку кажуть, що екс-президент навідував страусів «раз на два три тижні».

 

 

Last Week Tonight with John Oliver - сатиричне шоу, що виходить в ефір щонеділі в США та Канаді. Ведучим програми є комік та актор Джон Олівер, який у саркастичній формі презентує останні світові новини.

 

Випуск програми від 29 червня був присвячений Віктору Януковичу та мешканцям зоопарку в Межигір'ї.

 

HBO - американський кабельний телеканал, що має мовлення у більш ніж 50 країнах світу. Аудиторія телеканалу в США становить понад 40 млн абонентів.

 

Як писала «Детектор медіа», інтерв'ю Віктора Януковича журналісту журналисту BBC Гейбріелу Гейтхаусу вийшло в ефірі британського телеканалу BBC-2 22 червня. У ньому екс-президент шокував журналіста подробицями розмаху життя у Межигір'ї. На матеріал бурхливо відреагувала блогосфера, поширюючи жарти і меми на тему Януковича і страусів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY