detector.media
02.07.2015 11:28
Новий канал оголосив про прем’єру другого сезону шоу «Супермодель по-українськи»
Новий канал оголосив про прем’єру другого сезону шоу «Супермодель по-українськи»

Прем'єра другого сезону реаліті «Супермодель по-українськи» відбудеться на Новому каналі 28 серпня. Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Водночас французький режисер Марк Руссель зняв учасниць другого сезону для свого нового фільму «Літо в Одесі». Документалісти з Франції приєдналися до творчої групи проекту Під час зйомок в Одесі. Режисер Марк Руссель, фільм якого «Клятва Тобрука» був представлений на Каннському фестивалі в 2012 році, готує нову стрічку, що присвячена Одесі. Одна з основних ліній картини - красуні, якими славиться місто.

 

«Я знімаю документальний фільм про Одесу для французького телебачення - каналу М6. Наша мета - показати, чим живе місто в цей непростий час. І одна з ліній - українки, їхнє прагнення і шлях до успіху. Я багато подорожую, і можу зазначити, що пропорція вродливих жінок в Україні дуже висока. І на подіумах високої моди більшість моделей зі Східної Європи і з України зокрема. Я познайомився з учасницями вашого шоу. І дві з них мене зачарували. Вони показали себе відразу, з перших же хвилин. Дуже позитивні й енергійні дівчата», - сказав французький кінорежисер.

 

Регіна Мар'янівська-Девідзон, Олексій Гладушевський, Марк Руссель 

 

Продюсер французького документального фільму фільму Регіна Мар'янівська-Девідзон, дізнавшись, що керівник творчого об'єднання №7 каналу СТБ Олексій Гладушевський знімає один із епізодів шоу «Супермодель по-українськи» для Нового каналу в Одесі, запропонувала співпрацювати.

 

«Регіна - моя найкраща подруга. Вона розповіла про свій новий проект, коли ми були у Каннах на кінофестивалі. Вони знімають про те, як дівчатка з глибинки можуть досягти успіху в Україні. Одеса ж місто краси. Багато дівчат хочуть ходити по світових подіумах. "Супермодель по-українськи" найкраще ілюструє те, як не втратити свій шанс і боротися за успіх. І ми вирішили співпрацювати», - сказав Олексій Гладушевський.

 

Продюсер фільму доповнила, що вони вже знімали українських моделей у Парижі.  «У вашому шоу простим дівчатам дають шанс вийти на світовий подіум. Вони не готувалися спеціально для цієї професії. Прийшли, пройшли кастинг і борються за свою мрію. Це нас зацікавило», - сказала Регіна Мар'янівська-Девідзон.

 

Прем'єра документального фільму режисера Марка Русселя «Літо в Одесі» на французькому каналі М6 очікується взимку.

 

Нагадаємо, «Супермодель по-українськи» - це реаліті-шоу реаліті за іспанським форматом Supermodelo компанії Endemol, яке для Нового каналу виробляє Творче об'єднання № 7 каналу СТБ на чолі з Олексієм Гладушевським. Учасниці шоу долають труднощі на шляху до кар'єри відомої моделі.

 

Перший сезон «Супермоделі по-українськи» виходив з 29 серпня по 28 листопада 2014 року. Переможницею шоу стала Альона Рубан. Проект завершився з найвищими показниками. У грудні 2014 року розпочалися кастинги другого сезону реаліті.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY