detector.media
01.07.2015 13:10
Одеська кіностудія оголошує конкурс ідей короткометражок про корупцію
Одеська кіностудія оголошує конкурс ідей короткометражок про корупцію

Одеська кіностудія та кінокомпанія Boekamp & Kriegsheim GmbH оголошують конкурс для молодих кінорежисерів на отримання стипендії для зйомок короткометражного фільму на тему корупції. Про це повідомила прес-служба Одеської кіностудії.

 

Охочі взяти участь повинні до 5 липня надіслати опис мотивації, ідеї та режисерського бачення короткометражного фільму на тему: «Корупція в Україні» (хронометраж - 15 хвилин).

 

Обсяг тексту - до 700 символів. Заявки подаються російською або англійською мовами. Жанр учасник конкурсу визначає самостійно. Для участі в конкурсі претенденти також мають надати біографію з фотографією (у табличній формі, обсяг - 1 сторінка). Матеріали потрібно надіслати у форматі PDF на адресу електронної пошти bronichkiy@yandex.ru.

 

6 липня організатори оголосять шістьох переможців, яким гарантується стипендія на зйомки.

 

Створення фільмів здійснюватиметься за підтримки представників кінокомпаній Boekamp & Kriegsheim GmbH та Одеській кіностудії. Презентація короткометражок планується до кінця року в одному з кінозалів Одеси.

 

У прес-службі нагадали, що на 6-му Одеському міжнародному кінофестивалі (ОМКФ) відбудеться інтенсивний триденний воркшоп з представниками компанії Boekamp & Kriegsheim GmbH.

 

Як писала «Детектор медіа»,  кіноринок ОМКФ, що цьогоріч пройде у мегаплексі «Сінема Сіті» з 13 по 16 липня, є професійним майданчиком для спілкування дистрибуторів, представників кінотеатрів, кіностудій та інших компаній, що надають послуги в сфері кіноіндустрії.

 

Майстер-класи фестивалю традиційно проходять у рамках «Літньої кіношколи». Професійна секція ОМКФ включає презентації, панельні дискусії, круглі столи та пітчинги

 

Заходи Film Industry OFFICE проходитимуть з 14 по 17 липня у арт-центрі Віри Холодної на території Одеської кіностудії.

 

Нагадаємо, розпочне роботу 6-й ОМКФ 10 липня.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY