detector.media
30.06.2015 14:34
До 20 вересня – прийом заявок на технічну допомогу журналістам і редакціям, які пишуть про Крим
До 20 вересня – прийом заявок на технічну допомогу журналістам і редакціям, які пишуть про Крим

Східно-Європейський Демократичний Центр (Варшава, Польща) та громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголошують про початок програми надання технічної допомоги для редакцій та журналістів, які висвітлюють питання Криму.

 

Головні умови для участі в конкурсі з отримання професійного технічного обладнання для редакцій та журналістів/блогерів - досвід роботи та активна діяльність на сьогоднішній день в сфері висвітлення кримської проблематики.

 

Технічна допомога буде передаватись виключно у вигляді професійного обладнання, яке необхідне для здійснення журналістської діяльності за рекомендацією незалежної Експертної комісії.

 

Вид обладнання та його ціна залежатимуть від потреб даної редакції/журналіста, а також від рекомендації комісії.

 

Одна редакція може отримати технічну допомогу в розмірі до 10 тис. євро. Один журналіст/блогер - в розмірі до 2 тис. євро.

 

Редакції/журналісти, які отримають технічну допомогу, будуть зобов`язані представляти інформацію про опубліковані матеріали на кримську тематику після отримання обладнання до 1 червня 2016 року.

 

Заявки на надання професійного технічного обладнання приймаються в електронній формі:для журналістів-блогерів, для редакцій.

 

Окрім заявки кожна редакція/журналіст повинні надати рекомендаційні листи від двох осіб, зорієнтованих у кримській проблематиці.

 

Заявки потрібно надсилати на адресу: aid4crimea@gmail.com, вказавши у темі листа «application».

 

Заявки приймають до таких дат: 18 липня,  20 серпня, 20 вересня.

 

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: (044) 458 44 40. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY