detector.media
30.06.2015 12:23
У Варшаві відкрилась фотовиставка Олександра Клименка «Україна. Неоголошена війна»
У Варшаві відкрилась фотовиставка Олександра Клименка «Україна. Неоголошена війна»

25 червня в Університетській бібліотеці Варшави (Польща) відкрилась фотовиставка фотокореспондента газети «Голос України» Олександра Клименка. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Виставка має назву «Україна. Неоголошена війна» і триватиме до 19 липня.

 

Фотограф запросив друзів і колег відвідати виставку, а також подякував за ініціативу та організацію директору служби новин «Польського радіо», президенту Польсько-Українського Клубу Журналістів Міхалу Нєвядомському (Michal Niewiadomski).

 

«Є у нас два сусіди - на Сході ніби "рідний брат" Росія та на Заході ніби далекий родич Польща. Рідний брат виявився підлим бандитом і забирає нашу землю, а далекий родич намагається допомогти, чим може. Поляки сприймають російську агресію в Україну дуже боляче. Такі мої враження від спілкування з багатьма польськими журналістами і зокрема з Міхалом Нєвядомським», - зазначив Олександр Клименко.

 

Польське суспільство чутливе до російської агресії в Україні

 

Нагадаємо, у червні в Києві презентували фотовиставку «Донбас: діти війни» за ініціативи Уповноваженого Президента України з мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях Ірини Геращенко та Національної спілки журналістів України (НСЖУ) . Фотознімки для неї надали як журналісти, так і волонтери, бійці АТО та пересічні громадяни. Серед авторів - відомі фотожурналісти Влад Содель, Олександр Клименко, Іван Богдан та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY