detector.media
26.06.2015 18:42
Колишній гендиректор видавництва Мінкульту Ратушний не віддає печатку видавництва
Колишній гендиректор видавництва Мінкульту Ратушний не віддає печатку видавництва

Колишній генеральний директор Національного газетно-журнального видавництва Міністерства культури України Роман Ратушний (на фото) не віддає печатку видавництва. Про це «Детектор медіа» повідомили кілька джерел у видавництві, інформацію підтвердив заступник генерального директора видавництва Руслан Онопрієнко.

 

За словами джерел, сьогодні, 26 червня, пан Онопрієнко намагався вилучити печатку в пана Ратушного, у якого завершився контракт 18 травня і якому Міністерство культури не продовжило контракт. Однак пан Ратушний відмовився віддавати печатку.

 

«Так, така ситуація мала місце між мною та колишнім гендиректором Ратушним, який з моменту звільнення і по сьогоднішній день печатку видавництва тримає у своїх руках. Після його грубої відмови при двох свідках віддати печатку він втік з приміщення видавництва, забравши ключі від кабінету та ключі від сейфу», - повідомив «Детектор медіа» пан Онопрієнко.

 

За словами джерел, працівники видавництва викликали наряд міліції, аби зафіксувати цей випадок і опечатати кабінет колишнього директора.

 

Руслан Онопрієнко уточнив, що працівники видавництва склали акт про відмову пана Ратушного віддати печатку, від наявності якої залежить діяльність підприємства. Викликана до видавництва міліція прийняла заяву щодо інциденту. Також представники видавництва звернулися з листом до Міністерства культури, в якому описали ситуацію.

 

Нагадаємо, Міністерство культури України не продовжило контракт генеральному директору Національного газетно-журнального видавництва Мінкульту Роману Ратушному. Про це в коментарі «Детектор медіа» розповів заступник міністра культури Ростислав Карандєєв. За його словами, термін дії контракту сплив 18 травня 2015 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY