detector.media
25.06.2015 15:15
Держкомтелерадіо представить Україну на 67 Франкфуртському міжнародному книжковому ярмарку єдиним Національним стендом

Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко підписав наказ про затвердження складу робочої групи з підготовки та забезпеченні участі України у 67 Франкфуртському міжнародному книжковому ярмарку, який відбудеться у Німеччині 14-18 жовтня 2015 року.

 

До групи увійшли президент громадської організації «Форум видавців» Олександра Коваль, куратор міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» Ольга Жук, президент Групи компаній «Фактор» Сергій Політучій, генеральний директор видавництва «Фоліо» Олександр Красовицький, президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів Олександр Афонін та інші. Очолює її начальник управління видавничої справи і преси Держкомтелерадіо Олексій Кононенко.

 

Відповідно до наказу робоча група має організувати представлення України на 67 Франкфуртському міжнародному книжковому ярмарку єдиним Національним стендом.

 

Нагадаємо, що рішення про участь українських видавців у 67 Франкфуртському міжнародному книжковому ярмарку ухвалила Міжвідомча комісія з питань розвитку вітчизняного книговидання і книгорозповсюдження на своєму засіданні 26.03.2015р. З повним текстом наказу можна ознайомитись на сайті Держкомтелерадіо.

 

Прес-служба Державного комітету телебачення та радіомовлення

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY