detector.media
24.06.2015 16:40
До складу журі ФІПРЕСІ Одеського кінофестивалю увійшли журналісти з України, Німеччини та Австралії
До складу журі ФІПРЕСІ Одеського кінофестивалю увійшли журналісти з України, Німеччини та Австралії

Одеський міжнародний кінофестиваль оголосив склад журі Міжнародної федерації кінопреси (ФІПРЕСІ). Перелік опубліковано на сайті ОМКФ.

 

Україну, як повідомляла «Детектор медіа», представлятиме кінокритик Олександр Гусєв. Нагадаємо, у 2013 році Олександр Гусєв виступив членом журі Міжнародної федерації кіноклубів (IFFS) на Міжнародному кінофестивалі в Локарно (Швейцарія). Кінооглядач «Української правди», редактор кіно- і літературного розділів сайту Neformat.com.ua. Публікувався в ряді українських друкованих і мережевих видань, виступав одним з кураторів кіноклубу Інституту «Нова демократія».

 

Також до складу журі увійшла Серіз Говард - арт-директор Фестивалю чеських і словацьких фільмів в Австралії й член комітету Мельбурнскої сінематеки, а також Кінофестивалю транс- і гендерних відмінностей Мельбурна. Регулярно пише для онлайн-видання «Senses of Cinema» («Почуття кіно»), а також розповідає про кіно в щотижневій програмі «Печера Платона» на мельбурнскій радіостанції 3RRR, яку можна слухати як в ефірі, так і згодом у записі.

 

Інгрід Беербаум вивчала німецьку літературу, славістику й соціологію в Потсдамі, Санкт-Петербургзі й Дніпропетровську. Після чого працювала в PR, і як журналіст для радіо, телебачення й газет. Мешкає в Берліні. Як журналіст і кінокритик пише для декількох газет й онлайн-видань, і спеціалізується на кіно східної Європи. Крім того, Інгрид є куратором Міжнародного фестивалю короткометражного кіно Interfilm.

 

Нагадаємо, ОМКФ-2015  розпочне свою роботу 10 липня.

 

«Детектор медіа»

Фото з прес-конференції ОМКФ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY