detector.media
23.06.2015 18:51
Державна фіскальна служба не розголошує, що саме вилучила в редакції «Вестей»
Державна фіскальна служба не розголошує, що саме вилучила в редакції «Вестей»

Державна фіскальна служба не розголошує результати обшуку, проведеного 18 червня в редакції газети «Вести». Про це йдеться у відповіді відомства на інформаційний запит «Детектор медіа».

 

Нагадаємо, газета «Вести» стверджує, що під час обшуку 18 червня податківці вилучили в редакції всю техніку. Але видання продовжує свій вихід.

 

«Детектор медіа» поцікавилася в Державної фіскальної служби, чи відповідає ця інформація дійсності, що саме було вилучено, на яких підставах і коли буде повернуто.

 

У відповідь нам повідомили, що «у ході обшуку вилучено предмети та документи, які мають значення для встановлення істини у провадженні». Але які саме - не розголошують, посилаючись на таємницю слідства: «Надання інформації про результати проведення слідчої дії у кримінальному провадженні - обшуку, у тому числі вилучені предмети та документи, не є можливим».

 

У ДФС нагадали, що проводять досудове слідство у кримінальному провадженні від 28.04.2014 за фактами ухилення від сплати податків, фіктивного підприємництва та легалізації доходів, отриманих злочинним шляхом, які перераховувались на рахунки ТОВ «Вісті Мас-Медіа», за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.212, ч.2 ст.205, ч.3 ст.209 КК України.

 

«18.06.2015 в ході досудового слідства у кримінальному провадженні на підставі ухвали слідчого судді слідчими та оперативними працівниками податкової міліції проведено обшук у офісному приміщенні ТОВ «Вісті Мас-Медіа», яке є засновником друкованого видання газета «Вести». У ході обшуку вилучено предмети та документи, які мають значення для встановлення істини у провадженні. Проведення обшуку закінчено 18.06.2015», - йдеться у відповіді на інформаційний запит.

 

Також у прес-службі повідомили, що 19 червня у ДФС відбулася зустріч начальника Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС Вадима Мельника з головним редактором газети «Вести» Ігорем Гужвою. Під час зустрічі пан Мельник сказав: «Роботі медіа-холдингу перешкод не здійснюватиметься, досудове слідство буде закінчено у найкоротший термін».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY