detector.media
23.06.2015 18:35
Українська студія Signal Red створила графіку для французького фільму про Гітлера
Українська студія Signal Red створила графіку для французького фільму про Гітлера

В ефірі французького каналу HD1 (Groupe TF1) нещодавно відбувся показ документального фільму Tuez Hitler! La Chance du Diable («Вбийте Гітлера! Удача Диявола»), комп'ютерну графіку для якого створював український продакшн Signal Red (група компаній Film.ua). Про це повідомляє сайт Film.ua.

 

Фільм режисера Фредеріка Тоноллі (Frédéric Tonolli) розповідає про те, як могла б скластися доля Європи і всього світу, якби одна з понад 30 спроб знищити Адольфа Гітлера була успішною.

 

«Завдяки комп'ютерній графіці і візуальним ефектам, розробленим фахівцями Signal Red, авторам «Вбийте Гітлера! Удача Диявола» вдалося відтворити найяскравіші сцени замаху. Зокрема, за замовленням французької компанії Sunset Presse, команда українських дизайнерів моделювала 2D і 3D анімацію, займалася композитінгом і використовувала технологію хромакей для створення історичних реконструкцій того часу», - повідомили у Film.ua.

 

Нагадаємо, минулого року український продакшн Signal Red розробляв візуальні реконструкції в 3D анімації концтабору Бухенвальд для однойменного фільму німецького громадського телеканалу Das Erste, що входить в мережу ARD.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY