detector.media
22.06.2015 16:57
«1+1» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за мексиканським форматом
«1+1» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за мексиканським форматом

Телеканал «1+1» створює нове дитяче талант-шоу «Маленькі гіганти» за однойменним форматом Pequeños gigantes мексиканської компанії Televisa. Про це повідомляє видання «Дуся».

 

До цього формат було адаптовано в Коста-Ріці, Панамі, Еквадорі, Перу, Парагваї, Уругваї, Іспанії, Чилі та Португалії.

 

У шоу змагаються діти віком від 4 до 12 років, які мають унікальний вокальний, хореографічний чи інший оригінальний талант. Діти розподілені на вісім команд під керівництвом восьми зіркових тренерів. «Це будуть зірки шоу-бізнесу, актори, танцюристи, телеведучі», - розповів в інтерв'ю «Дусі» продюсер шоу Володимир Завадюк. Також у шоу є журі з трьох зірок, які ставлять оцінки командам.

 

«Після проекту «Голос. Діти» всі ми зрозуміли, що в нас сформувалося особливе покоління дітей, і ми хочемо говорити про нього всій Україні, - розповів пан Завадюк. - Ми вирішили, що настав час розширити кордони і дати можливість проявитися не лише дітям, які співають, а й танцюють та володіють іншими оригінальними талантами».

 

Днями в Києві стартували перші кастинги національного дитячого талант-шоу. «У нашому шоу головне - талант. Ми шукаємо дітей, які володіють унікальним талантом у розмовному чи оригінальному жанрі, незвично співають чи танцюють, пародіюють, можуть безпосередньо, цікаво і швидко відповідати на питання», - розповіла «Дусі» психолог проекту Марина Гуменюк.

 

Заповнити заявку на участь у кастингу можна тут.

 

Нагадаємо, що про запуск на «1+1» нового дитячого талант-шоу за форматом компанії Televisa стало відомо на початку травня. Виробництвом проекту займатиметься «1+1 продакшн».

 

Як писала «Детектор медіа», телеканал СТБ теж розпочав роботу над новим талант-шоу, учасниками якого будуть діти до 16 років. Формат шоу - власна розробка каналу. Виробництвом займається творче об'єднання СТБ під керівництвом Оксани Болкун («Х-фактор»).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY