detector.media
22.06.2015 16:18
Героями серіалу Film.ua «Володимирська, 15» на ICTV стануть співробітники одного з відділів міліції Києва
Героями серіалу Film.ua «Володимирська, 15» на ICTV стануть співробітники одного з відділів міліції Києва

Серіал «Володимирська, 15» для телеканалу ICTV знімає продакшн-компанія Film.ua у співпраці з Міністерством внутрішніх справ Про це в інтерв'ю газеті «Факты и комментарии» розповів продюсер серіалу Володимир Іссат.

 

За його словами, серіал «Володимирська, 15» знятий за реальними історіям, що відбувалися в столиці (як відомо, за адресою Володимирська, 15 розташоване столичне головне управління МВС) Його героями стануть не російські менти, а українські правоохоронці, які беруться розслідувати найскладніші справи в Києві, повертаючи втрачену репутацію міліції. За сюжетом, начальник райвідділу міліції створює оперативну групу професіоналів-одинаків, яка щодня розслідує складні злочини.

 

«Героями серіалу про діяльність міліції стануть співробітники одного з РВВС Києва. Група, до складу якої входять чотири людини, працює над розкриттям складних, заплутаних і загадкових злочинів, скоєних у столиці. Багато з них мають зовсім реальну основу», - розповів пан Іссат.

 

За сюжетом, головний герой серіалу, керівник групи майор Дикий - людина закрита, захоплюється східною філософією і єдиноборствами, володіє гострим чуттям й іноді перебільшеним почуттям справедливості.

 

«Дія серіалу відбувається в наші дні і, природно, події теперішнього часу і недавнього минулого не могли не вплинути на сюжетну канву, - розповів пан Іссат. - Разом з українською міліцією, яка виступає в якості повноправного партнера у виробництві серіалу, ми проживемо в режимі online всі перипетії сьогоднішнього становлення і майбутньої найближчим часом реформи органів МВС. Особливість серіалу в тому, що його головним героєм буде Київ. Перед творчою групою поставлено завдання показати місто з його незвичайного боку - не парадного, а повсякденного. Разом з тим він постане, як завжди, прекрасним, теплим, вільним містом, наповненим історією, таємницями і незвичайними людьми... Учасниками масових сцен стануть прості громадяни, кияни. У серіалі беруть участь виключно українські актори. Не приховую - це завдання не з простих. Але, сподіваюся, на глядачів чекає кілька приємних сюрпризів».

 

Нагадаємо, що в осінньому телесезоні 2015 року канал ICTV покаже сім нових проектів українського виробництва у жанрі детективу - шість серіалів та одне реаліті: серіали «Нюхач-2» (виробництва Film.ua), «Пес» (виробництва PRO-TV), «Ніконов і Ко» (спільне виробництво Film.ua і Mamas Film Production), «Володимирська, 15» (виробництва Film.ua), «Слідчі» (виробництво Mamas Film Production), «Відділ 44» і реаліті-детектив «Патруль Самооборона» (виробництво Mamas Film Production).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY