detector.media
19.06.2015 17:20
До 30 червня – подання на стипендію «Оплачуваний відпочинок у Берліні для військових журналістів»
До 30 червня – подання на стипендію «Оплачуваний відпочинок у Берліні для військових журналістів»

Репортери без кордонів (Reporters Without Borders) в Німеччині та TAZ Panter Foundation запрошують репортерів з країн, які знаходяться в стані кризи або війни, провести до трьох місяців оплачуваного відпочинку в Берліні (Німеччина).

 

Подаватися на стипендію можуть журналісти, яким необхідна зміна обстановки і відпочинок від важких умов роботи. Це можуть бути журналісти, регулярно висвітлюють військові конфлікти і безладдя, або працюють в атмосфері утисків; журналісти, які відчувають гостру необхідність сховатися на якийсь час від органів держбезпеки у зв'язку з їх журналістською діяльністю.

 

Стипендія покриває:

-витрати на проїзд

-гідні умови проживання

-кишенькові гроші і безкоштовний проїзд у Берліні до 3-х місяців.

 

Стипендіати можуть повністю сховатися від публічного життя, використовувати час, щоб писати і просто роздумувати, або вивчити політичне життя Берліна (в цьому, звичайно, допоможуть організатори).

 

Учасники повинні володіти базовою англійською або німецькою мовою, мати відповідний досвід у журналістиці і намір повернутися в свою країну після трьох місяців.

 

Щоб податися на програму, потрібно відправити лист із поясненням своєї ситуації і резюме в одному PDF документі до 30 червня за адресою auszeit@reporter-ohne-grenzen.de .

 

Дедлайн подання - 30 червня.

 

Тривалість відпочинку: 01.07 - 30.09.2015.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY