detector.media
19.06.2015 15:16
На НТН невдовзі стартує кулінарне шоу «Народний кухар» з Віктором Андрієнком
На НТН невдовзі стартує кулінарне шоу «Народний кухар» з Віктором Андрієнком

Телеканал НТН готується запустити нове кулінарне шоу «Народний кухар» для тих, хто любить готувати.  Ведучий проекту - популярний актор, режисер, шоумен і дипломований кулінар Віктор Андрієнко, повідомляє прес-служба каналу.

 

Кожна програма буде певною мірою кулінарною пригодою, де кожен зможе отримати титул «Народний кухар», а також призів та подарунки. Учасниками проекту стануть звичайні глядачі, які також отримають можливість виступити і в ролі журі проекту.

 

«Народний кухар» - новий авторський проект студії Дмитра Харитонова, продюсера кулінарних форматів «Пекельна кухня» і «Смакуємо».

 

«"Народний кухар" - це програма, яка буде не схожа ні на один кулінарний проект, який коли-небудь виходив на українському телебаченні. Вона проходить не в студії, а в супермаркеті, тобто кожен з нас може стати її героєм, просто сходивши за покупками! Наші герої - це звичайні люди, які кілька хвилин тому і не підозрювали про те, що отримають свої 45 хвилин слави. Причому слава прийде до них і як до кулінарів, і як до членів журі!», - розказав автор і продюсер Дмирий Харитонов.

 

Нове кулінарне шоу вестиме Віктор Андрієнко

 

«Мені надзвичайно цікаво взяти участь у цій програмі в якості ведучого, оскільки я, на відміну від всім відомого персонажа-недоучки з кулінарного технікуму, дещо в цій справі розумію: у мене не тільки диплом, але й досвід є. Так що в останні роки мене все частіше стали запрошувати в різні кулінарні програми в якості експерта. Мабуть, немає нічого випадкового в житті, а в житті артиста - тим більше. У програмі "Народний кухар" ми створимо затишну, теплу атмосферу і дамо можливість тим, хто вміє радувати смаколиками близьких, навчити цьому інших. Звичайно ж, за допомогою та за підтримки авторитетного ведучого», - сказав Віктор Андрієнко.

 

Перший сезон «Народного кухара» на НТН буде включати 16 програм, які виходитимуть в слоті вихідного дня. Про точну дату прем'єри буде повідомлено додатково.

 

Нагадаємо, У літньому телевізійному сезоні детективний телеканал НТН впровадив гумористичний слот по неділях.  Із 7 червня щонеділі з 13.00 до 19.00 глядачам пропонуються випуски програм «Велика різниця по-українськи», «Уральські пельмені», «Кролики» та за участі інших гумористів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY