detector.media
18.06.2015 11:01
Ведучими церемоній ОМКФ-2015 будуть Олег Панюта й Ольга Бутко
Ведучими церемоній ОМКФ-2015 будуть Олег Панюта й Ольга Бутко

Ведучими церемонії відкриття та закриття Шостого Одеського міжнародного кінофестивалю будуть  телеведучі каналу «Україна». Про це під час прес-конференції організаторів форуму 17 червня повідомила директор зі стратегічного маркетингу медіахолдингу «Медіа Група Україна» Ольга Захарова.

 

Вестимуть головні події на ОМКФ ведучий «Событий недели» Олег Панюта та ведуча «Ранку з Україною» Ольга Бутко.

 

Телеканал «Україна» виступить спонсором фестивалю, як і сайт та газета «Сегодня».

 

Нагадаємо, урочиста церемонія відкриття ОМКФ-2015 відбудеться 10 липня і знову пройде у Одеському академічному театрі музичної комедії імені Михайла Водяного. Наступного року, як сподіваються організатори фестивалю, відкриття та закриття кінофестивалю стане можливим провести в Одеському національному театрі опери та балету. Нині ж, як ішлося під час пресс-конференції, через економічну ситуацію в країні фестиваль втратив частину спонсорів, а державної підтримки не здобув.

 

Як писала «Детектор медіа», попри фінансові труднощі, українські кінематографісти представлять у конкурсних программах ОМКФ 24 стрічки. 80% із них, як відзначив програмний консультант кінофестивалю Олександр Шпилюк, було знято без залучення державного фінансування.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY