detector.media
17.06.2015 11:41
До 15 вересня – прийом робіт на конкурс соціальної реклами про громадські ініціативи
До 15 вересня – прийом робіт на конкурс соціальної реклами про громадські ініціативи

У рамках фестивалю соціальної відеореклами Molodiya Festival-2015 Британська рада в Україні започатковує нову категорію та спеціальну відзнаку «Активні громадяни».

 

Британська рада в Україні запрошує створити соціальну рекламу про громадськіname="_GoBack"> ініціативи та позмагатися за призовий фонд у розмірі 10 тис. грн.

 

У категорії «Активні громадяни» приймаються відео про вже існуючий або запланований соціальний проект, діяльність молодих організацій, реформи на рівні громад/областей/усієї країни, а також про будь-які інші починання, які об'єднують людей та розвивають громадянське суспільство.

 

Переможці у категорії «Активні громадяни» отримають призи у розмірі 5, 3 та 2 тисячі гривень за 1-3 місця відповідно від партнера Molodiya Festival - Британської ради в Україні.

 

Вимоги до відео: формати mkv, mov, mpg4; хронометраж - до 1 хв.; кількість робіт від одного учасника - необмежена.

 

Дедлайн - 15 вересня 2015 року.

 

«Активні громадяни» - програма Британської ради для молоді у галузі міжкультурного діалогу і соціального розвитку, яка сприяє соціальним змінам і розбудові мережі молодіжних лідерів, побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, вміння вести безконфліктний діалог.

 

Нагадуємо також, що триває прийом робіт до загального конкурсу фестивалю на будь-яку соціальну тематику, призовий фонд якого становить 20 000 грн. Деталі на сайті та у Facebook.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY