detector.media
16.06.2015 17:01
На зйомках сюжету про незаконний видобуток бурштину невідомі переслідували журналістів «Інтера»
На зйомках сюжету про незаконний видобуток бурштину невідомі переслідували журналістів «Інтера»

Журналістів програми «Подробности» телеканалу «Інтер» у  Житомирської області переслідували невідомі в камуфляжі. Про це повідомляється на сайті програми.

 

Конфлікт стався під час зйомок в селі Шебедиха, де, як зазначали на каналі, відбувається незаконний видобуток бурштину.

 

«Чотири чоловіка, один з яких був у камуфляжі і масці, підійшли до нас і наполегливо просили поїхати за ними. Нібито з нами хоче поговорити якасть людина», - розповіла журналістка «Подробностей» Олена Мітясова.


Знімальна група відмовилася їхати з невідомими, зйомки довелося припинити. Знімальна група поїхала з місця події. Але машину телеканалу почали переслідувати.

 

«Білий мікроавтобус Volkswagen, в якому сиділи люди в масках і камуфляжі, обігнав нас і перекрив дорогу. По дорозі ми викликали міліцію, яка зустріла нас, а ці люди поїхали», - додала пані Мітясова.


На сайті програми нагадали, що журналісти «Інтера» не вперше розслідують скандальну тему незаконного видобутку бурштину.

 

Нагадаємо, у травні телеканал «Россия 24» у випуску новин подав в ефір вигаданий сюжет про те, що село Березове (Рівненська область) начебто вимагає «автономії».  Відео для сюжету було запозичено без доволу автора Інни Білецької із кількох матеріалів програми «Подробности» телеканалу «Інтер». У сюжетах українського каналу йшлося зовсім про інше - про незаконний видобуток бурштину на Рівненщині. У матеріалі згадується про інцидент із бійкою. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY