detector.media
16.06.2015 11:06
16 червня – зустріч у Києві з німецьким журналістом Алі Асланом
16 червня – зустріч у Києві з німецьким журналістом Алі Асланом

16 червня о 14.00 в рамках Медіа клубу Інституту світової політики відбудеться зустріч з німецьким журналістом і телеведучим Алі Асланом.

 

Тема розмови: «Невпевнений лідер? Роль Німеччини у світі та конфлікті в Україні».

 

Початок заходу о 14.00. Місце проведення: прес-центр інформаційно-аналітичного агентства «Главком» за адресою: Київ, вул. Шовковична, 8/20.

 

«Німеччина переосмислює свою участь у європейській та світовій політиці. Але чи готове німецьке суспільство та політична еліта до ролі лідера у ЄС? Якими є сьогодні зовнішньополітичні цілі Берліна? Чого у цьому контексті слід чекати Україні?», - анонсують тему заходу організатори.

 

Алі Аслан - досвідчений німецький телеведучий і журналіст, який працював у провідних світових телевізійних мережах (CNN, ABC News). Останні три роки є ведучим міжнародного ток-шоу «Квадрига» на Deutsche Welle. Окрім успішної кар'єри в журналістиці Алі Аслан працював радником з політики і медіа у міністерстві закордонних справ та міністерстві внутрішніх справ Німеччини. Фонд Конрада Аденауера включив пана Аслана в перелік 40 німецьких «Завтрашніх мислителів» у віці до 40 років.

 

Захід проводиться у партнерстві з Міжнародним фондом «Відродження» у рамках проекту «Нова європейська політика: Заповнюючи прогалину в інформації», який здійснюється за підтримки проекту "Об'єднуємося заради реформ (UNITER)", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact Inc.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY