detector.media
15.06.2015 18:02
Проект програми «Креативна Європа» має пройти останню редакцію - Кириленко
Проект програми «Креативна Європа» має пройти останню редакцію - Кириленко

Віце-прем'єр-міністр - міністр культури України В'ячеслав Кириленко припускає, що підписання Угоди щодо Програми ЄС «Креативна Європа» відбудеться у вересні цього року. Про це він сказав на брифінгу 15 червня, повідомляє «Укрінформ».

 

За словами пана Кириленка, наразі триває робота над останньою редакцією проекту програми.

 

Нагадаємо, у квітні цього року в Мінкультури планували завершити роботу, необхідну для підписання Угоди між Європейським Союзом і Україною щодо участі України у програмі «Креативна Європа» (Creative Europe) у 2015 році.

 

За даними міністерства, Європейська комісія з питань освіти і науки пропонує Україні приєднатися до програми за символічний внесок. Загалом, як уточнили в міністерстві, умови участі у цій програмі визначаються Європейською комісією індивідуально для кожної країни і включають в себе розрахунок розміру обов'язкового щорічного внеску, а також умови одержання гранту на співфінансування діяльності національного Бюро програми з бюджету програми «Креативна Європа» (не перевищує 50% національного бюджету на функціонування Бюро і не перевищує встановлений максимум, визначений для кожної країни індивідуально).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY