detector.media
13.06.2015 12:47
Ведучим «Еспресо. Кіно» буде Ярослав Підгора-Гвяздовський
Ведучим «Еспресо. Кіно» буде Ярослав Підгора-Гвяздовський

Ведучим кінопрограми на «Еспресо TV» буде Ярослав Підгора-Гвяздовський. Про це повідомляє сайт Національної спілки кінематографістів України.

 

Пан Підгора-Гвяздовський - прес-аташе Державного агентства України з питань кіно, кінокритик. Випускник Інституту журналістики КНУ ім. Т.Г. Шевченка. Тему кіно висвітлює понад 20 років. Був шеф-редактором журналу «КиноДайджест», головним редактором журналу Total Film at Ad World. Матеріали пана Підгори-Ґвяздовського представлені на сторінках понад 50-ти видань, серед яких - журнал «ШО», тижневики «Дзеркало тижня. Україна», «Український тиждень» та інші ЗМІ.

 

Нагадаємо, за форматом «Еспресо. Кіно» буде присвячено мистецтву кінематографа. Стартує проект 20 червня о 20.30 та виходитиме щосуботи.

 

Темі кіно на українському телебаченні присвячено незначну кількість проектів. Найтривалішим є «Аргумент кіно» на телеканалі «1+1», що виходить у ніч на понеділок о 01:20. Започатковано програму 1999-му. Автор і ведучий - Володимир Войтенко. Редактор і співавтор - Ігор Грабович.

 

У жовтні 2013 року на «1+1» стратувала програма «Підпільна імперія» з Андрієм Алфьоровим, присвячена прем'єрному немасовому кіно. Починаючи з вересня 2014-го ведучий представляє фільми у форматі бесіди із гостями студії, що є популярними у медіа особистостями.

 

На 5-мі каналі виходить програма «Кіно з Яніною Соколовою». Починаюч з квітня 2015-го проект фокусується на проблемах української кіногалузі та замість неділі транслюється в ефірі щоп'ятниці о 22.30. Започатковано програму в 2012-му. Разом зі своєю авторкою «Кіно» орієнтується на запити глядачів 5-го каналу та відповідно оновлює формат.

 

На  КДР ТРК про українське кіно протягом семи років інформує програма «Кіно і час»

 

«Детектор медіа»

Фото - http://ukrkino.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY