detector.media
12.06.2015 18:44
Міліція в Ужгороді перевіряє інформацію про перешкоджання журналістам телеканалу «М-студіо»
Міліція в Ужгороді перевіряє інформацію про перешкоджання журналістам телеканалу «М-студіо»

Правоохоронці проводять перевірку за фактом перешкоджання журналістам телеканалу «М-студіо» в Ужгороді. Про це повідомляє сайт УМВС України в Закарпатській області.

 

Як повідомили в міліції, 11 червня о 13.45 годині до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 24-річної мешканки міста про те, що під час перебування на вул. Корзо у місті, охоронець одного з тамтешніх магазинів словесно погрожував їй та оператору фізичною розправою й виражався в їх сторону нецензурною лайкою.

 

Для перевірки отриманої інформації на місце події виїжджала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції.

 

«Правоохоронцям дівчина представилася кореспондентом телеканалу "М-студіо". Ні заявниця, ані оператор жодних підтверджуючих документів щодо своєї діяльності надати не змогли», - йдеться в повідомленні.

 

Інцидент зареєстровано в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Ужгородського міськвідділу міліції.

 

Нагадаємо, 11 червня в Ужгороді невідомий чоловік напав на оператора закарпатського телеканалу «М-студіо» Євгенія Суханова та намагався пошкодити штатив і камеру. Як розповіла кореспондентка телеканалу Тетяна Легеза, інцидент стався під час зйомки сюжету про конфлікт щодо права власності на приміщення магазину в центрі міста на вулиці Корзо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY