detector.media
10.06.2015 16:48
Незабаром на телеканалі «Еспресо TV» стартує програма про кіно
Незабаром на телеканалі «Еспресо TV» стартує програма про кіно

20 червня о 20.30 на телеканалі «Еспресо TV» стартує програма про мистецтво кінематографу «Еспресо.Кіно». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Програма виходитиме щосуботи.


«Мало кому відомо, що українці знімають разом із французами, італійцями, поляками, австрійцями, німцями, і це далеко не повний список країн, з якими Україна має копродукцію. Наших режисерів вважають дуже перспективними. Українські фільми, за словами відбірників, лише не основі трейлерів чекають на Каннському  та Берлінському кінофестивалі. Дехто каже, що українського кіно - немає, а те, що є - це не кіно, а окремі дрібні острівці в океані американського кінематографу. «Еспресо.Кіно» доведе, що українське кіно є і покаже яким воно є!», - зазначили у прес-службі.

 

Нагадаємо, у березні на «Еспресо. TV» стартувала програма розслідувань «Без слів» з ведучою Юлією Мендель. Цей проект раніше проект виходив в рамках програми «Вечірній Телеекспрес», але зміг перерости в окрему передачу. Того ж місяця розпочав вихід  спільний проект телеканалу «Еспресо TV» та «Радіо Свобода» «Донбас. Реалії», присвячений ситуації на сході України, який веде Олексій Мацука.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY