detector.media
09.06.2015 18:42
Стець вважає непублічною інформацію про створені «інформаційні війська»
Стець вважає непублічною інформацію про створені «інформаційні війська»

Міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив, що дані про кількість волонтерів у створених його міністерством «інформаційних військах» є закритими. Про це повідомляє інформагентство «Українські новини».

 

«Щодо кількості людей, які перебувають в структурі "інформаційних військ" волонтерським чином, такої інформації у мене на сьогодні немає, а якби й була, то я б її не сказав, тому що це те ж саме, що сказати, скільки у нас на блокпостах солдат... Є речі, які можна говорити, і речі, які краще не говорити публічно», - сказав міністр.

 

Він зазначив, що «інформаційні війська» ведуть щоденну активну діяльність, за якою можна стежити на офіційному сайті Міністерства інформаційної політики.

 

Нагадаємо, у травні заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова повідомила, що до лав «Інформаційних військ України», створених кілька місяців тому з ініціативи Міністерства інформаційної політики для боротьби з російською пропагандою,  записалися більше 40 тисяч добровольців.

 

Набір в «Інформаційні війська» розпочався наприкінці лютого. Сайт «Інформаційні війська України» i-army.org закликає громадян України долучатись до інформаційної війни проти російської пропаганди і дезінформації.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY