detector.media
08.06.2015 16:18
Проекти Film.ua номіновані на фестивалях в Іспанії та Індії
Проекти Film.ua номіновані на фестивалях в Іспанії та Індії

Детективний серіал «Нюхач» виробництва української кінокомпанії Film.ua номіновано на фестивалі Tenerife International Film Festival (Іспанія), а трейлер до онлайн-гри War thunder бере участь у Bangalore Shorts Film Festival (Індія). Про це повідомляється на сайті компанії.

 

На іспанському фестивалі «Нюхача» номіновано в категорії «Кращий телевізійний серіал». Церемонія нагородження відбудеться 10 липня в Мадриді.



Трейлер гри War Thunder був створений для компанії Gaijin Entertainment студією Postmodern, яка входить до Film.ua. В Індії ця відеоробота висунута в двох номінаціях «Кращий короткометражний фільм» та «Кращі спецефекти». Результати стануть відомі 14 червня на церемонії нагородження в Бангалорі.

 

Нагадаємо, серіал «Нюхач» виробництва Film.ua нещодавно було відзначено на Міжнародному кінофестивалі незалежного кіно у Х'юстоні (США) у номінації «Телевізійний міні-серіал» та номіновано на в категорії «Кращий неангломовний серіал» на St. Tropez International Film Festival (Франція).

 

Трейлер до онлайн-гри War thunder увійшов до шорт-листа голівудської премії VES Awards. Відео зібрало понад 7 млн. переглядів на каналі YouТube.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY