detector.media
08.06.2015 13:41
Екс-гендиректор каналу К1 стала продюсером з розвитку «1+1 Продакшн»
Екс-гендиректор каналу К1 стала продюсером з розвитку «1+1 Продакшн»

Із червня до команди «1+1 Продакшн» на посаді продюсера з розвитку приєдналася Ольга Задорожна. Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

Ключовими завданнями Ольги Задорожної стануть робота із зовнішніми замовниками та креативне продюсування проектів.

 

«У мене завжди була мрія створювати контент із кращими професіоналами індустрії. З такими фахівцями, для яких 1+1 Продакшн може стати майданчиком для розвитку, яким я можу віддавати свою енергію, у яких я сама можу вчитися. Для мене, як для менеджера, велика удача підсилити команду таким досвідченим профі як Ольга Задорожна. Я вірю в перспективи продакшну як успішної бізнес-одиниці у виробництві контенту і завдання, які ми ставимо перед собою разом з Ольгою - пошук і робота із зовнішніми замовниками - для нас нові й амбітні», - зазначила генеральний продюсер «1+1 Продакшн» Вікторія Лєзіна-Масляна.

 

Ольга Задорожня 15 років працювала на Новому каналі, де пройшла шлях від редактора програмної служби до програмного директора. За час її роботи реалізовано чотири сезони проекту «Фабрика», а також почало розвиватися кіно- та серіальне виробництво на каналі. Останні півтора року обіймала посаду генерального директора каналу К1.

 

Нагадаємо, 5 червня стали відомі 30 півфіналістів пітчингу ідей серіалів від «1+1 медіа» The Next Big Thing- 2015.  Шорт-лист найкращих робіт був сформований за сукупністю набраних балів інтернет-голосування користувачів та голосування журі конкурсу. Ознайомитись з шорт-листом можна на сайті проекту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY