detector.media
05.06.2015 17:28
У півфіналі конкурсу The Next Big Thing-2015 каналу «1+1» змагатимуться 30 робіт
У півфіналі конкурсу The Next Big Thing-2015 каналу «1+1» змагатимуться 30 робіт

5 червня стали відомі 30 півфіналістів пітчингу ідей серіалів від «1+1 медіа» The Next Big Thing- 2015.  Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

Шорт-лист найкращих робіт був сформований за сукупністю набраних балів інтернет-голосування користувачів та голосування журі конкурсу, Ознайомитись з шорт-листом можна на сайті проекту.

 

До шорт-листа також увійшла ідею серіалу «Обманщик» випускового редактора «Детектор медіа» Лілії Молодецької, яка була одним з переможців  пітчингу ідей телешоу від «1+1 медіа» The Next Big Thing- 2013. За жанром це трилер, головний герой - український «Граф Монте Кристо» и «Декстер» в одній особі.

 

12 червня у Fedoriv Hub півфіналісти пройдуть інтенсивний майстер-клас від викладачів Вищої школи Media&Production на теми продюсування, сценарної та режисерської майстерності. Після тренінгу учасники отримають додаткове завдання - допрацювати та деталізувати свою ідею. 7 кращих робіт за рішенням журі пройдуть у фінал і 27 червня захищатимуть свої роботи перед членами журі конкурсу та всією Україною на кінофестивалі «Відкрита ніч - Дубль 18». Три найкращі автори отримають грошові винагороди. За ідеєю володаря Гран-прі, якщо такого буде обрано, «1+1 медіа» бере на себе зобов'язання відзняти серіал.

 

За період проведення конкурсу надійшло більше 800 робіт, 595 із них були опубліковані на сайті й взяли участь у голосуванні. Така кількість отриманих робіт ще раз засвідчила, що на українському медіа-ринку є достатньо якісних ідей і талановитих спеціалістів для їхньої реалізації.

 

Цікаво, під час прийому робіт серед жанрів лідирували комедії, але фінальний підрахунок довів, що тонкі душевні переживання, любов і палкі пристрасті - найбільш хвилююча тема для українців. 20,65% надісланих на конкурс  робіт - мелодрами. Комедії поступилися лише кількома відсотками - наразі це 17,58%. Третім за популярністю став фантастичний жанр: загадкові, страшні й казкові історії темою серіалів обрали 8,36% авторів. 

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY