detector.media
05.06.2015 14:36
Канал NewsOne запустив до Дня журналіста ролики «Ми не конкуренти, ми в першу чергу колеги!»
Канал NewsOne запустив до Дня журналіста ролики «Ми не конкуренти, ми в першу чергу колеги!»

До Дня журналісти України 6 червня в ефірі телеканалу NewsOne вийде серія роликів, у яких співробітники каналу вітають своїх колег, що працюють в інших медіа. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Поздоровлення отримали журналісти і ведучі на «Радіо Свобода», телеканалах «Україна», «O-TV», «112 Україна», ICTV, «Інтер», СТБ, Ukraine today.

 

«Звичайно ж, в рейтингових системах, наші мас-медіа конкуренти. Але в житті ми сповідуємо одні цінності: свободу слова, право населення на якісну і правдиву інформацію, об'єктивність і неупередженість. Тому ми поважаємо і щиро любимо всіх своїх колег в незалежності від того, на якому телеканалі, радіо, інтернет або друкованому виданні вони працюють», - зазначає канал.


У роликах NewsOne журналістка Яна Лук'янець вітає Ірину Любич, журналістку Празького бюро «Радіо Свобода»; редакторка Віолетта Товкез вітає ведучу каналу «O-TV» Ольгу Рубанову; редакторка порталу Mignews.com.ua Дар'я Ополинська вітає редактора каналу «112 Україна» Анастасію Марченко; редактор міжнародних новин Богдан Машай вітає редакторку каналу ICTV Аліну Мазур; редактор новин Вікторія Тищук вітає редакторку каналу «Інтер» Ольгу Теребинську; ведучий Вадим Ярошенко вітає ведучого каналу СТБ Григорія Решетника; редактор новин Олександр Хом'як вітає Ірину Іванову і Юлію Орленко, які працюють у міжнародному відділі на телеканалі «Інтер»; режисер промо Євген Дудник вітає ведучого «112 Україна» Тиграна Мартиросяна; асистент режисера Олексій Хорошко вітає журналістку телеканалу «Україна» Марію Крюк; ведуча Катерина Лисунова вітає ведучого каналу Ukraine today Стіла Бриза.

 



Ролики можна переглянути на офіційній сторінці NewsOne в YouTube.

 

Нагадаємо, телеведучі українського каналу NewsOne Вадим Ярошенко і Юрій Кляцкін знялися ролику соціальної реклами, який закликає замінити сигарету на корисне і смачне яблуко.

 

7 травня в ефірі телеканалу NewsOne з'явилися приурочені до Дня пам'яті та примирення 8 травня і Дня перемоги над нацизмом 9 травня соціальні ролики власного виробництва «Ми пам'ятаємо».

 

«Детектор медіа»


detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY