detector.media
05.06.2015 13:01
Журналісти Волині зібрали кошти для потреб колег, які перебувають у зоні АТО
Журналісти Волині зібрали кошти для потреб колег, які перебувають у зоні АТО

Волинські журналісти в Луцьку зібрали на благодійному аукціоні кошти для потреб колег, які зараз перебувають на Сході у лавах армії. Про це повідомляє 5 канал.

 

За дві години аукціону зібрали майже 10 тисяч гривень. На аукціоні продавали власноруч створені вироби. Серед них - прикраси, картини, святкові листівки, солодощі та іграшки.

 

«Продано дуже багато речей. Ми разом з журналістською спільнотою подумаємо, що найбільше їм треба і спитаємо тих журналістів, які перебувають в зоні АТО, що для них найбільше необхідно», - повідомила організатор аукціону Богдана Стельмах.

 

«Купимо те, що потрібне: від дальномірів до оптики, біноклів, форми, наколінників, тактичних рукавиць. В залежності від того, де конкретно журналіст і чим він забезпечений», - сказав журналіст Мирослав Ватащук.

 

Організатори кажуть, що акція не є разовою, далі свої вироби вони продаватимуть через одну із соцмереж.

 

 

Нагадаємо, раніше волинські журналісти повідомили, що вирішили відзначити професійне свято День журналіста організацією благодійного аукціону і виставки-продажу виробів, створених власними руками та руками родичів і друзів. Кошти, зібрані під час акції, будуть витрачені на потреби колег-журналістів, які несуть службу у зоні АТО.

 

«Детектор медіа»

Фото, відео - 5 канал

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY