detector.media
04.06.2015 12:11
СТБ міняє суддю «Х-фактора», а ведучою залишиться Оксана Марченко
СТБ міняє суддю «Х-фактора», а ведучою залишиться Оксана Марченко

Телеканал СТБ розпочав роботу над шостим сезоном вокального шоу «Х-фактор», за суддівським столом якого соліст групи «Бумбокс» Андрій Хливнюк замінить Івана Дорна. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У прес-службі повідомили, що телеканал СТБ не продовжив контракт на наступний сезон талант-шоу з Іваном Дорном.


Керівник творчого об'єднання, що виробляє «Х-фактор», Оксана Болкун вважає, що присутність Андрія Хливнюка в складі журі найкращим чином позначиться на новому сезоні шоу.

 

«Особлива атмосфера за лаштунками «Х-фактора» і ставлення всіх суддів до того, що відбувається як на сцені, так і поза нею, були і залишаються базовими і дуже важливими для нас принципами. Учасникам необхідно відчувати, що їх наставники щиро вірять в їх сили, і готові надати їм підтримку в музичному майбутньому. Тому ми дуже раді, що крісло судді займе саме Андрій Хливнюк. В Україні немає людини, яка не знає його пісень. Андрій не просто талановитий, в ньому присутній стрижень гідності і величезне бажання творити і ділитися своїми силами з учасниками «Х-фактора», які роблять перші кроки на велику сцену. Впевнена, нам всім буде цікаво знайомитися з новим членом журі», - вважає вона.

 

Інші судді шоу - Ніно Катамадзе, Ігор Кондратюк та Сергій Сосєдов - залишилися працювати в новому проекті сезону.

 

«Учасникам, які потраплять до мене в команду, я хочу дати шанс, якого у мене ніколи не було. Перемога важлива, але я шукаю тих, хто прийшов не просто за перемогою, а хто здатний залишитися в музиці назавжди», - коментує Андрій Хливнюк.

 

У прес-службі повідомили, що ведучою шоу залишиться Оксана Марченко. Старт «Х-фактора-6» в ефірі СТБ відбудеться в новому осінньому телевізійному сезоні. Зйомки кастингів нового сезону пройдуть 6-22 червня в Києві.

 

Графік кастингів і анкета глядача шоу «Х-фактор» доступні за посиланням.

 

Як повідомляло видання «Дуся», переможцем п'ятого сезону «Х-фактора» став підопічний Ніно Катамадзе - луганчанин Дмитро Бабак.

 

Нагадаємо, наприкінці квітня телеканал СТБ розпочав роботу над новим талант-шоу, учасниками якого будуть діти до 16 років. Формат шоу - власна розробка каналу. Виробництвом цього проекту також займається творче об'єднання СТБ під керівництвом Оксани Болкун.

 

«Детектор медіа»

Фото – Соня Плакидюк

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY