detector.media
03.06.2015 15:38
Олена Шкарпова перейшла в прес-службі Нацбанку
Олена Шкарпова перейшла в прес-службі Нацбанку

Колишній редактор відділу економіки журналу «Фокус», екс-журналіст журналів «Forbes Украина» та «Контракти» Олена Шкарпова 2 червня розпочала роботу в прес-службі Національного банку України. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

У коментарі «Детектор медіа» пані Шкарпова уточнила, що в прес-службі НБУ займатиметься цифровими комунікаціями. Її запросила до роботи в НБУ керівник служби комунікацій НБУ Наталія Бондаренко.

 

«Я б не сказала, що віддала перевагу піару замість журналістики, - коментує пані Шкарпова. - Мені просто дуже сильно імпонує нова команда НБУ; мені подобається те, що вони роблять, я вірю в цих людей, тому що з багатьма з них працювала ще як журналіст (а вони працювали в бізнесі); мені дуже цікаві діджитал-комунікації; мені хотілося б узяти участь у змінах в Україні. У мене не стояв жорсткий вибір між піаром чи журналістикою, просто так збіглося, що в НБУ я знайшла все те, що мені зараз імпонує та цікаво».

 

Олена Шкарпова нещодавно повернулася після першого року навчання на магістерській програмі з медіаменеджменту в Королівському технологічному інституті у Стокгольмі (Швеція). У вересні вона продовжить навчання.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY