detector.media
«Телекритика»
05.06.2015 12:15
Завершився чат з Тетяною Строй та Андрієм Романенком
Завершився чат з Тетяною Строй та Андрієм Романенком
Тема - «Донбаські ЗМІ у вигнанні»

5 червня о 12.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участі членів оргкомітету «Донбас медіа форуму»: виконавчого директора громадської організації «Донецький прес-клуб» Тетяни Строй та головного редактора видання «Новости Краматорска» Андрія Романенка на тему: «Донбаські ЗМІ у вигнанні».

 

Чат передував відкриттю «Донбас медіа форуму», який 6-7 червня збере в Києві журналістів з Донбасу для формування толерантного медіапростору на Донбасі та в Україні з подальшою відмовою від мови ворожнечі.

 

До обговорення пропонувалися питання: як воєнний конфлікт на Донбасі змінив долі місцевих журналістів; як функціонують донбаські ЗМІ у вигнанні; які проблеми хвилюють журналістів з Донбасу; яким чином журналістське співтовариство може допомогти колегам з регіону, охопленого війною, та інші.

 

Повну версію чату читайте на «Детектор медіа» завтра.

 

Біографічні довідки:

 

Тетяна Строй - виконавчий директор ГО «Донецький прес-клуб». Журналіст, менеджер НДО, тренер. Закінчила факультет журналістики Донецького інституту соціальної освіти (1997), факультет психології Донецького інституту післядипломної освіти для інженерних та педагогічних працівників (2007). Працювала в незалежній газеті «Східний часопис» (Донецьк, 1992-1997), у прес-службі Донецької облдержадміністрації (1997-1999). З 2001 - співзасновник ГО «Донецький прес-клуб». Багаторічний досвід проведення медіазаходів, управління медіапроектами.

 

Андрій Романенко - редактор газети та інформаційного порталу «Новости Краматорска» - найбільшого інформаційного майданчика Північного Донбасу. Експерт з роботи регіональних ЗМІ та місцевого самоврядування.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY