detector.media
03.06.2015 11:33
Forbes.ua продаватиме рекламу самостійно
Forbes.ua продаватиме рекламу самостійно

Інтернет-видання Forbes.ua, яке входить до видавничого дому «Українського медіа холдингу» (УМХ) заявило про перехід до прямої співпраці з рекламодавцями і рекламними агентствами. Про це повідомляє піар-служба УМХ.

 

Таке рішення прийняв комерційний відділ «Forbes Україна» з метою більш тісної взаємодії з партнерами та оперативного відстеження результатів рекламних кампаній.
Раніше відносинами з бізнес-партнерами та рекламодавцями forbes.ua були можливі через cейлз-хауз Digi Media.

 

Як повідомили у піар-службі, клієнтів вже проінформували про структурні зміни, всі заплановані активності залишаються без змін.

 

«Сьогодні ми зібрали всі продукти бренду Forbes в єдиному комерційному відділі, що дозволяє нам запропонувати кращі умови для наших партнерів. Крім прямих продажів на сайті, особливу увагу ми приділимо спецпроектам і крос-медійним продажам, які дозволять досягти високої ефективності рекламних кампаній наших бізнес-партнерів. Ми впевнені, що наші клієнти побачать більше можливостей у просуванні своїх продуктів у новому форматі роботи», - коментує комерційний директор «Forbes Україна» Олена Чопова.

 

Нагадаємо, наприкінці квітня видавничий дім «Українського медіа холдингу» оголосив про створення комерційної служби проекту «Forbes Украина», яку очолила Олена Чопова. Раніше відносинами з бізнес-партнерами та рекламодавцями друкованого видання «Forbes Украина» займався сейлз-хауз «Схід» ВД УМХ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY