detector.media
02.06.2015 14:09
4 червня в Київському метрополітені – відкриття виставки, присвяченої Дню журналіста

4 червня, о 12:00, на станції «Золоті ворота» Київського метрополітену активісти громадської організації «Центр UA» відкриють виставку робіт, присвячену святкуванню Дня журналіста.

 

Під час відкриття відбудеться прес-брифінг журналістів та активістів руху «Стоп цензурі»: Наталі Соколенко, «Громадське радіо»; Насті Станко, Hromadske tv; Тетяни Даниленко, 5 канал; Оксани Романюк, Інститут масової інформації; Аксині Куріної, ГО «Центр UA» та Севгіль Мусаєвої-Боровик, «Українська правда».

 

До експозиції увійдуть кращі роботи конкурсу «Стоп цензурі! Громадяни за вільні країни», який проходив з 7 квітня по 25 травня. Враховуючи ситуацію з правами людини в Україні та на території окупованого Криму, спеціальною темою конкурсу стало одне з гасел Євромайдану «Права людини понад усе»

 

Головною метою конкурсу є поширення в суспільстві ідей важливості свободи слова та доступу до інформації, як ключового елементу демократичної правової держави. Захист свободи слова є відповідальністю не тільки журналістів, але і всього суспільства.

 

Акредитація проходить до 20:00 3 червня.

 

З питань акредитації необхідно звертатися до Ярослав Муравйова за телефоном +38 066 643 01 14 або за електронною адресою: media.centreua@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY