detector.media
02.06.2015 09:57
«Інформаційний спротив» запустив сайти одеського та харківського підрозділів
«Інформаційний спротив» запустив сайти одеського та харківського підрозділів

Проект Центру військово-політичних досліджень «Інформаційний спротив» запустив сайти своїх одеського та харківського підрозділів. Про це повідомив керівник Центру воєнно-політичних досліджень та групи «Інформаційний спротив», народний депутат Дмитро Тимчук.

 

Сайт одеського підрозділу «Інформаційного спротиву» «ИС-Юг» розпочав роботу 2 червня, написав пан Тимчук на своїй сторінці у Facebook. Координатором «ИС-Юг» сттав одеський воєнний журналіст Сергій Братчук.

 

«На сьогодні "ИС-Юг" - вже досить сильний колектив. Так, до групи ІС приєднався блискучий одеський блогер Злий Одесит (до речі, мене це особливо тішить, оскільки я є його прихильником). А також наші колеги-воєнні журналісти (у т.ч. учасники бойових дій), які живуть в Одесі», - написав пан Тимчук.

 

Сайт харківського підрозділу «Інформаційного спротиву» «ИС-Харьков» розпочав роботу на два тижні раніше - 15 травня, повідомив пан Тимчук у Facebook. «Інформаційний спротив» запрошує до співпраці харківських журналістів, фотографів і волонтерів. На сторінці підрозділу у Facebook публікується багато матеріалів, які не потрапляють на сайт, зауважив пан Тимчук.

 

На черзі - запуск дніпропетровського підрозділу «Інформаційного спротиву» «ИС-Днепр», повідомив Дмитро Тимчук.

 

Нагадаємо, проект Центру військово-політичних досліджень «Інформаційний спротив» розпочав свою роботу 2 березня 2014 року, з моменту вторгнення Росії в Крим. Проект вважає своїм головним завданням протидію в інформаційному полі зовнішнім загрозам, що виникають для України у військовій, економічній, енергетичній сферах, а також у сфері інформаційної безпеки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY