detector.media
31.05.2015 17:19
Прес-центр АТО попереджає про інформаційну провокацію
Прес-центр АТО попереджає про інформаційну провокацію

У прес-центрі АТО попереджають про інформаційну провокацію з боку проросійських бойовиків. Про це з посиланням на дані розвідувальних органів повідомляється на сторінці прес-центру в Facebook.

 

«Один з бойовиків на прізвисько «Мономах» вийшов в ефір у відкритій радіомережі зв'язку та доповів своєму командиру про обстріл ротного опорного пункту 8-ї мотострілецької роти 3-ї окремої мотострілецької бригади російсько-терористичних військ. За його інформацією, нібито «танк підрозділів ЗС України з району Майорська вів вогонь по їхніх позиціях... Є втрати - «200-х» - один та декілька «300-х», - йдеться в повідомленні. - За результатами перевірки Штабом антитерористичної операції встановлено, що підрозділи Збройних Сил України, які виконують бойові завдання на даному напрямку, не відкривали вогонь з танку та іншого озброєння в цей час».

 

За даними прес-центру АТО, протягом поточного тижня почастішали випадки загострення протиріч між учасниками незаконних збройних формувань так званих «ДНР» та «ЛНР», а також з ватажками самопроголошених республік. «З'ясування стосунків» неодноразово переходило у збройні зіткнення з жертвами як серед бойовиків, так і місцевими жителями.

 

Як відзначають у прес-центрі АТО, інформація про нібито обстріл позицій бойовиків також має ознаки того, що терористи знову конфліктують та ведуть перестрілки між собою, а свої втрати намагаються «списати» на дії сил АТО. Щоб виправдатися перед своїми кураторами, провину за загиблого та поранених намагаються перекласти на українських військовослужбовців.

 

Нагадаємо, у кінці травня Служба безпеки України затримала у Дніпродзержинську на Дніпропетровщині місцевого мешканця, який вів активну антиукраїнську пропаганду в соцільних мережах.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY