detector.media
30.05.2015 17:18
Комітету культури Санкт-Петербурга таки вдалося встановити, що Мустафа Найєм має відношення до Революції Гідності
Комітету культури Санкт-Петербурга таки вдалося встановити, що Мустафа Найєм має відношення до Революції Гідності
На публічну дискусію із Володимиром Познером його не допустили

Екс-журналіста, а нині народного депутата Мустафу Найєма не допустили до участі у публічній дискусії проекту «Відкрита бібліотека», що проходить у Санкт-Петербурзі. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

 

Очікувалося, що співрозмовником Мустафи Найєма буде відомий російський тележурналіст Володимир Познер.

 

«Поїздка на проект «Відкрита Бібліотека» скасовується. Якщо я все правильно розумію, правоохоронні органи Санкт-Петербурга самоусунулися і не готові забезпечити безпеку заходу. Ризикувати здоров'ям трьох тисяч осіб було би не зовсім правильно, і в цьому я абсолютно згоден з організаторами "Діалогів" (дискусійної секції «Відкритої бібліотеки». - ТК)», - зазначив Мустафа Найєм.

 

Перед цим він повідомляв, що директор Центральної міської публічної бібліотеки ім. В.В. Маяковського в Санкт-Петербурзі Зоя Чалова попередила: «Дебати Володимира Познера і Мустафи Найєма в Санкт-Петербурзі можуть не відбутися, якщо підтвердиться зв'язок Найєма з організаторами Майдана». Перевірку провести мав міський Комітет культури, що опікується перевіркою даних щодо учасників дебатів.

 

Нагадаємо, саме заклик Мустафи Найєма у Facebook спонукав багатьох користувачів соцмережі вийти на Майдан. Про це неодноразово повідомлялося в ЗМІ.

 

Тим часом, пише «Дуся», замість Мустафи Найєма організатори запропонували Володимиру Познеру діалог із кінорежисером Олександром Сокуровим. Однак телеведучий не зміг прибути до Санкт-Петербурга вчасно через складні для авіаперельоту погодні умови. У своєму блозі Володимир Познер відзначив, що, якби дискусія відбулася, він би розпочав із вибачень перед Мустафою Найємом за «нетерпимість і ненависть» категорії росіян, які «іменують себе патріотами».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY