detector.media
29.05.2015 19:14
Фотоагентство Getty припиняє співпрацю з кримськими фотографами через санкції
Фотоагентство Getty припиняє співпрацю з кримськими фотографами через санкції

Одна з найбільших фотоагенцій - американська Getty Images Inc почала видаляти фотографії, завантажені користувачами з Криму. Представники компанії посилаються на санкції, введені відносно Криму. Про це повідомляє російське інформагентство ТАСС.

 

У листі одному з користувачів компанія Getty Images Inc повідомляє, що не може продовжувати співпрацювати з ним «відповідно до санкцій щодо Криму». У зв'язку з цим видаляються фотографії, завантажені кримчанами, а також розриваються договори, укладені з ними.

 

У минулому році компанія Google обмежила доступ до своїх сервісів для жителів Криму. Компанія послалася на указ президента США Барака Обами від 19 грудня 2014 року. Відповідно до указу забороняється «експорт американських товарів, технологій і послуг в Крим», а також імпорт в США товарів і послуг з Криму.

 

Нагадаємо, мешканцям Криму дозволили доступ до популярних мережевих сервісів, які були закритими для жителів регіону через введення санкцій США. Про це йдеться розпорядженні Мінфіну США.

 

Ідеться про сервіси, що забезпечують спілкування через інтернет - соціальні мережі, додатки для обміну повідомленнями та фотографіями, електронну пошту. Разом із тим, експорт подібних сервісів заборонено особам і компаніям, що включені до списку санкцій, підкреслюється в документі.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY