detector.media
29.05.2015 17:27
Житомирський депутат і заступник Москаля вибачився перед журналісткою, у якої вихопив телефон
Житомирський депутат і заступник Москаля вибачився перед журналісткою, у якої вихопив телефон

Депутат Житомирської міської ради, перший заступник голови Луганської цивільно-військової адміністрації Михайло Пухтаєвич приніс вибачення житомирській журналістці каналу «112 Україна» Олені Галагузі за інцидент, що стався 7 травня, коли він вихопив у журналістки телефон. Вибачення він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

 

«Хочу сказати Олені щиро: я не мав наміру перешкоджати вашій журналістській діяльності, і щиро шкодую про непорозуміння, що випадково сталося між нами. Як держслужбовець і громадянин я був неправий, ще й дістав "по шапці" від свого начальника. Тож прошу мене вибачити і сподіваюсь, що конфлікт вичерпано», - написав пан Пухтаєвич.

 

Він додав, що «готовий хоча б частково компенсувати ваші моральні страждання, організацією ексклюзивної поїздки в зону АТО на Луганщину, куди наразі відправляюся».

 

Нагадаємо, 7 травня в Житомирі Михайло Пухтаєвич вихопив в Олени Галагузи телефон і жбурнув його на сходи. Інцидент стався після чергового слухання суду у справі про автомобільне шахрайство, у якому підозрюється пан Пухтаєвич. За цим інцидентом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY