detector.media
29.05.2015 13:49
ОМКФ, «Terrarium. Script Project» і «Коронація слова» започатковують проект «Terrarium. Сценарний практикум»
ОМКФ, «Terrarium. Script Project» і «Коронація слова» започатковують проект «Terrarium. Сценарний практикум»

Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ) спільно зі сценарною платформою «Terrarium. Script Project» і Міжнародним літературним конкурсом «Коронація слова» запускають новий проект «Terrarium. Сценарний практикум», який пройде в рамках Професійної секції ОМКФ. Про це йдеться на сайті фестивалю.

 

До участі запрошуються сценаристи повнометражних або короткометражних фільмів будь-якого жанру, які планують реалізувати сценарії в Україні та копродукції з Україною. Прийом заявок вже відкритий і триватиме до 12 червня.

 

«Terrarium. Сценарний практикум»  - це триденне навчання, метою якого є допомога у завершенні та вдосконаленні сценарію, а також підготовці сценаристів до міжнародних пітчингів.

 

Програмою проекту передбачено повний розбір сценаріїв, які пройшли конкурсний відбір, колективне обговорення разом з наставниками, цикл лекцій та майстер-класів, а також читання сценаріїв професійними акторами публічно. Сценаристи отримають комплекс індивідуальних порад, вказівок і зауважень, які допоможуть вдосконалити сценарій і підготуватися до участі в міжнародних сценарних конкурсах. Тьюторами і лекторами проекту виступлять відомі закордонні фахівці сценарної майстерності.

 

Реєстраційна форма відкрита на офіційному сайті Одеського міжнародного кінофестивалю з 29 травня по 12 червня включно. З критеріями відбору та умовами подачі заявок можна ознайомиться з регламентом проекту. Список фіналістів-учасників проекту «Terrarium. Сценарний практикум» буде оголошено 18 червня.

 

Детальна програма проекту, а також інформація про тьютора з'явиться на сайті ОМКФ в середині червня.

 

Нагадаємо, у квітні відбіркова комісія Одеського міжнародного кінофестивалю-2015, який пройде з 10 по 18 липня, завершила прийом заявок на участь у конкурсних программах. Усього організатори отримали 670 фільмів з 75 країн.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY