detector.media
29.05.2015 10:05
У вагонах Київського метрополітену запрацюють монітори – реклами не буде
У вагонах Київського метрополітену запрацюють монітори – реклами не буде

КП «Київський метрополітен» повідомляє про досягнення домовленості з власником обладнання, встановленого у вагонах київського метро, і з 1 червня монітори, які були відключені у 2013 році, знову запрацюють. Про це повідомляє видання LB.ua.

 

На екранах буде транслюватися виключно службова інформація, зокрема, назви станцій.

 

Монітори у вагонах Київського метрополітену були встановлені у 2007 році для трансляції реклами, але також  інформували про зупинки на станціях і пересадочних вузлах.

 

В кінці 2013 року через суперечку КП «Київський метрополітен» з власником моніторів щодо вартості платних оголошень, які транслювались на моніторах, екрани відключили за наказом Київської міської держадміністрації (КМДА). Частина була демонтована, зараз у вагонах метро розміщено 2927 моніторів, повідомляє видання.

 

Нагадаємо, Київська міська держадміністрація заявила, що монітори у вагонах поїздів «Київського  метрополітену» демонтують через  заборгованість компанії-оператора реклами, якій належать монітори. За інформацією КМДА, оператор не бажав сплачувати за користування місцями для розміщення реклами і станом на 24 грудня 2013 року заборгованість становила 1,14 млн. грн. Договір між КП «Київській метрополітен» і рекламною компанією був укладений у 2007 році на 10 років.

 

У грудні 2013 року компанія «Транс-Медіа», яка є власником мережі моніторів у вагонах Київського метрополітену, заявила, що демонтаж моніторів у вагонах столичного метро зумовлений переділом медіаринку перерід виборами у Київську міську раду.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY