detector.media
28.05.2015 14:42
Роман Шрайк запустив блог-платформу для топ-юзерів українського сегменту Facebook
Роман Шрайк запустив блог-платформу для топ-юзерів українського сегменту Facebook

Блогер і засновник сайту політичної сатири «Дурдом» Роман Шрайк запустив новий проект site.ua - блог-платформу для топ-користувачів українського сегменту соціальної мережі Facebook.

 

Як пояснює сам пан Шрайк на своїй сторінці у Facebook, він загорівся ідеєю створення такої блог-платформи деякий час тому: «Люди з тисячами і десятками тисяч підписників ще до кінця не розуміють, якою силою володіють. Оновлення статусу таких фесблогерів бачать десятки та сотні тисяч людей. І їхній навіть не репост, а лайк додає тисячі переглядів чиємусь посту. Я впевнений, що, об'єднавши таких людей, можна створити дуже крутий проект. Тому що синергія - це один з видів магії».

 

Запрошення для реєстрації на новій блог-платформі зможуть отримати ті, хто має понад 10 тисяч підписників у Facebook або ті, в кого є 5 тисяч підписників і рекомендація від уже зареєстрованих авторів. Тих, хто вже приєднався до проекту, можна побачити тут.

 

«Для себе я планую короткі повідомлення писати, як і раніше, у фейсбуку, а щось більш осмислене чи складне для розміщення на ФБ (матеріали з фото, відео, таблицями) розміщувати на сайт.юа, а потім кидати посилання у фейсбук. Так само рекомендую використовувати сайт і нашим авторам», - написав пан Шрайк.

 

Нагадаємо, користувачі українського сегменту Facebook обурені безпідставним, на їхню думку, блокуванням «проукраїнських» аккаунтів Facebook. Дописувачі звинувачують у цьому проплачених російських коментаторів, так званих «тролів», що скаржаться адміністраторам на публікації українських блогерів. На думку багатьох, виходом може стати відкриття офісу компанії в Києві, який стежитиме за контентом.

 

Голова Facebook Марк Цукерберг сказав, що в майбутньому подумає над тим, чи відкривати офіс компанії у Києві.

 

Після цього у Facebook знову сталися прецеденти з блокуванням українських топ-юзерів та видаленням української спільноти.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY